Valmistaja
Etsi tuote
Kotona » Vartalo » Vartalo-karvojen poisto » Veet Ready To Use Wax Strips - Dry Skin
Veet Ready To Use Wax Strips - Dry Skin

Veet

Veet Ready To Use Wax Strips - Dry Skin

Hinta: 8,99
Määrä Osta
 • Tuotetieto

   

  Veet Ready To Use Wax Strips - Dry Skin Veetiltä sisältää 20 kpl vahanauhoja jotka ovat valmiita käytettäviksi sekä 4 kpl Perfect Finish kosteuspyyhettä. Veet Ready To Use Wax Strips vie vain muutaman sekunnin kun lämmität niitä käsissäsi ja sitten ne ovat valmiina käyttöön!

  Käyttö

  Jos haluat poistaa karvat tiettyä tapahtumaa varten, tee se mielellään päivää ennen, jotta vältyt punoittavalta iholta tapahtuman aikana. Vedä nauhat varovaisesti erilleen ja käytä niitä niin kauan kuin niiden ote pitää. Aseta nauha iholle ja hiero sitä karvojenn kasvusuunnan mukaisesti ja vedä sitten nauha nopeasti pois karvojen kasvusuunnan vastaisesti, suoraan ylöspäin pitäen ihoa kiristettynä. Näin tehden kipu ei ole yhtä kova etkä onnistu katkaisemaan karvoja liian aikaisin.

  Varoitus

  Säilytä vahanauhoja lasten ulottumattomissa.

  Ota yhteyttä lääkäriin ihon aristaessa.

   

 • Lisätietoja

   

  Lue ja noudata ohjeistusta ennen tuotteen käyttöä.

  Jos koet epämiellyttävää tunnetta nauhoja käytettäessä, poista heti vaha kosteuspyyhkeiden avulla ja huuhtele sitten iho huolellisesti vedellä. Jos epämiellyttävä olo ei katoa, ota yhteys lääkäriin.

  Älä käytä nauhoja seuraavilla alueilla:

  Kasvot, rinnat, sukupuolielinten seutu, verisuonet, maksaläikät, arvet, palanut iho.

  Sinun ei myöskään tule käyttää nauhoja jos olet diabeetikko, jos käytät lääkkeitä jotka voivat vaikuttaa ihoon tai jos kärsit iho-ongelmasta.

  Voit käyttää nauhoja vaikka olet raskaana.

  Jos et ole käyttänyt vahaa aiemmin, aloita jaloista testaten pienellä alueella, jos saat joitakin reaktioita iholle 24 tunnin kuluessa. Jos et saa, voit jatkaa vahausta normaalisti. Herkillä ihoalueilla kuten bikinilinjoilla ja kainaloissa, ei ole hyvä toistaa samalla vahauskerralla.

   

Samantapaisia tuotteita
Katso myös …