Valmistaja
Etsi tuote
Kotona » Meikit » Blinc - Heated Eyelash Curler
Blinc - Heated Eyelash Curler

Blinc

Blinc - Heated Eyelash Curler

Hinta: 31,99
Määrä Osta
 • Tuotetieto

  Blinc Heated Lash Curlersin miellyttävä muotoilu tekee käytöstä helpon ja se mahtuu pienimpäänkiin käsilaukkuun mukaanotettavaksi. Blinc Heated Lash Curlerissa on lämpötilakontrolli ja muotoiltu suoja joka etkee käytön varmaksi ja turvalliseksi. Kaikki mitä tarvitset on tavallinen AAA-patteri joka tulee tuotteen mukana.

  Lämpöä on jo pitkään käytettu kihartamaan hiuksia päässämme ja samaa keinoa käytetään kihartamaan ripsiämme. Muistathan, että kuten hiuksemme, myös ripsemme ovat erilaisia, ja heillä joilla on vaikemammin kontrolloivatat ripset, täydellisen tuloksen saaminen kestää kauemmin ja voi olla tarpeen toistaa prosessi halutun tuloksen saamiseksi. Taivuta ripset ennen ripsivärin levitystä.

  Käyttö
  1. Poista suoja kihartimesta

  2. Poista puhdistusharja kihartimesta ennen käytön aloitusta.

  3. Avaa patteriluukku kihartimessa ja aseta patteri paikalleen.

  4. Laita kiharrin päälle ja odota kunnes LED-indikaattori vaihtaa väriään Punaisesta Keltaiseen. Varmista lämpö ennen käyttöä.

  5. Aloita ripsien kääntäminen keskeltä ja käsittele sen jälkeen sivut. Harjaa ylöspäin samalla painaen lämmintä kampaa ripsiisi kolmen sekunnin ajan. Jatka ylöspäin harjausta ja pidä kiharrinta latvoissa ja varovasti paina ripsiä taaksepäin ja pidä ripsiä siinä asennossa kolmen sekunnin ajan. Testaa, mikä määrä painetta sopii juuri sinulle ja ripsillesi.

  6. Toista käsittelyä kunnes saavutat halutun tuloksen.

  7. Sulje kiharrin kun olet valmis ja aseta kamman suoja paikalleen.

Samantapaisia tuotteita